Werkwijze

  1. Informeer u vooraf betreffende gemeentelijke en plaatselijke bouwvoorwaarden. Kom eens langs (op afspraak) om uw wensen en ideeën mee te delen. Op basis hiervan kunnen wij u direct enkele soortgelijke projecten tonen op foto, de gebruikte materialen demonstreren en u verschillende realisaties tonen op onze uitgebreide expo.
  2. Naargelang de aard en de omvang van het project wordt er meteen of naderhand een prijs door ons uitgerekend en eventueel een schets gemaakt.
  3. Wanneer u beslist om met ons verder te werken en het plaatsen van het project door ons dient te gebeuren, komt er iemand ter plaatse de werken exact opmeten.
  4. Op basis van deze opmeting wordt de bestaande offerte mogelijks aangepast.
  5. Na de opmeting worden ook de verschillende werken worden ingepland (grondwerken, beton, montage,…)
  6. Bij akkoord wordt een verkoopscontract opgesteld en wordt het project volledig door onze eigen tekendienst ontworpen (bijgebouw, poolhouse, tuinberging, … ). Onze tekenaars visualiseren en concretiseren uw ideeën in 3D. Een beeld zegt meer dan duizend woorden: zo wordt uw idee onze leidraad tijdens uw project. Deze tekeningen op schaal kunt u gebruiken bij uw bouwaanvraag tot 40m². Bij grotere projecten wordt een architect ingeschakeld.
  7. Eens de bouwvergunning of meldingsplicht is goedgekeurd wordt de aanvangsdatum der werken vastgelegd.
  8. De werkzaamheden worden pas aangevat na de betaling van het voorschot.
  9. De werken worden zo vlot en efficiënt mogelijk uitgevoerd.

Bouwvergunning

Verkoopsvoorwaarden afhaling levering

Verkoopsvoorwaarden plaatsing

Onze gegevens

De Meyer nv
Adres:Langendam 25A
BE – 9940 SLEIDINGE (EVERGEM)
Tel.:+32 (0)9 378 03 20
E-mail:verkoop@demeyer-nv.com
Website:http://www.demeyer-nv.com
Website shop:http://www.demeyer-nv.shop
Facebookpagina:https://www.facebook.com/tuinhoutdemeyer
Ondernemingsnr.:BE 0871.370.893
Registratienr.:06.20.0.1

Openingsuren

Historiek

De Meyer nv is opgestart in 1997. Aanvankelijk is het bedrijf opgestart als een éénmanszaak. De zaakvoerder verkocht enkele tuinproducten naast een andere voltijdse job. De verkoop beperkte zich tot weidepalen, eenvoudige constructies van poorten, hekkens, schermen en terrassen. Door de toenemende vraag naar tuinhout kon de zaakvoerder zich uiteindelijk vestigen als een voltijdse zelfstandige. Daardoor kon het aanbod van producten ook verruimd worden met tuinhuizen, garages, carports, … Deze producten werden aangekocht en verder doorverkocht aan de klant. Later is de tuinhouthandel begonnen met het zelf ontwerpen en maken van tuinbergingen, garages, … Nu wordt alles op maat gemaakt volgens de wensen van de klant in verschillende houtsoorten. In het jaar 2017 is de huidige CNC vervangen door een 5-assige CNC om nog meer in detail te kunnen produceren en om eiken constructies te maken. Onze professionele plaatsingsdienst bestaat uit 4 ploegen en zorgt voor de definitieve afwerking.