Bestellingen

U kan onze producten bekijken via de productpagina of via onze catalogus.

Wij zijn bij vragen uiteraard ook telefonisch beschikbaar via tel. 09 378 03 20 via info@tuinhoutdemeyer.be of via onze Facebookpagina

Afhalingen – Leveringen

Afhalingen en leveringen worden toegestaan onder strikte voorwaarden!

  • Bestellingen zoveel mogelijk vooraf doorsturen via mail naar order@tuinhoutdemeyer.be 
  • Wij zullen u contacteren en geven u de nodige instructies als u de bestelling kan afhalen.
  • U rijdt naar achteren op ons depot en zorgt ervoor dat wij uw materiaal kunnen laden (deuren van uw bestelwagen zijn open of de panelen aanhangwagen zijn open).
  • De materialen worden in uw voertuig/aanhangwagen enkel door ons geladen en u blijft in uw wagen. Uw afhaalbon zal klaarliggen bij uw besteld materiaal.
  • Na het laden kan u uw materiaal vastleggen en de afhaalbon tekenen.
  • De getekende afhaalbon kan u vervolgens deponeren in een box buiten aan onze toonzaal.
  • U blijft ten allen tijde minstens 1,5 m afstand houden.

Openingsuren winkel

 maart – oktober
Maandag:07.30-12.00u
Dinsdag:07.30-12.00u  |  13.00-17.00u
Woensdag:07.30-12.00u  |  13.00-17.00u
Donderdag:07.30-12.00u  |  13.00-17.00u
Vrijdag:07.30-12.00u  |  13.00-17.00u
Zaterdag:08.00-11.45u
Zon- en feestdagen:gesloten

Prijsaanvragen

Prijsaanvragen zijn steeds op afspraak! Contacteer ons via info@tuinhoutdemeyer.be of via ons contactformulier.Hout… dé eeuwigdurende natuurlijke charme.

Tuinhout De Meyer Patrick is fabrikant van verschillende tuinconstructies in allerlei houtsoorten. Op deze site vindt u een overzicht terug van ons uitgebreide gamma. We hebben al jarenlange ervaring in het realiseren van bijgebouwen, poolhouses, tuinbergingen, garages, carports, terrassen, terrasoverkappingen, poorten, afsluitingen…

Het is onze grootste wens om uw ontwerp nauwgezet op maat en met de meeste zorg uit te voeren. Verder kunt u ook steeds als particulier, schrijnwerker, tuinaannemer,… bij ons terecht voor afhalingen uit ons grote assortiment palen, constructiehout, en gevelbekleding in dennenhout en hardhout, kastanje, draad- en houtafsluitingen,…

Bent u geen doe-het-zelver? Het verzorgen van totaalprojecten behoort tot één van onze sterkste troeven. Van advies bij aankoop, het weghalen van uw oude berging, het verwijderen van
afsluitingen en groenzones met de nodige grondwerken, het gieten van uw betonplateau… tot het plaatsen van uw project!


Historiek

Tuinhouthandel De Meyer Patrick is opgestart in 1997. Aanvankelijk is het bedrijf opgestart als een éénmanszaak. De zaakvoerder verkocht enkele tuinproducten naast een andere voltijdse job. De verkoop beperkte zich tot weidepalen, eenvoudige constructies van poorten, hekkens, schermen en terrassen. Door de toenemende vraag naar tuinhout kon de zaakvoerder zich uiteindelijk vestigen als een voltijdse zelfstandige. Daardoor kon het aanbod van producten ook verruimd worden met tuinhuizen, garages, carports, … Deze producten werden aangekocht en verder doorverkocht aan de klant.

Later is de tuinhouthandel begonnen met het zelf ontwerpen en maken van tuinbergingen, garages, … Nu heeft Tuinhout De Meyer een eigen tekendienst en wordt alles op maat gemaakt volgens de wensen van de klant. In het jaar 2017 is de huidige 3-assige CNC vervangen door een 5-assige CNC om nog beter te kunnen voldoen aan de eisen van de klant.


Houtbouw De Meyer

Ontdek Houtbouw De Meyer, een onderdeel van Tuinhouthandel De Meyer Patrick . Bij Houtbouw De Meyer is het onze grootste wens om uw ontwerp nauwgezet op maat en met de meeste zorg uit te voeren. Kwaliteit en duurzaamheid zijn bij ons belangrijke factoren. Ons team kan u bijstaan met het nodige technisch advies bij de keuze van verschillende ontwerpen en materiaalkeuzes… Op deze site vindt u info van onze bijgebouwen, houtskeletbouw en diverse realisaties.