width=

Technisch advies

In onze uitgebreide toonzaal kunnen wij u bijstaan met het nodige technisch advies bij de keuze van verschillende materialen of ontwerpen.

Gelieve steeds een afspraak te maken indien u info wenst voor maatwerk of tuinbergingen, afsluitingen,… Voor het afhalen/info van materiaal kan u steeds langskomen tijdens onze kantooruren.


Uw project volledig op maat

Het is onze grootste wens om uw ontwerp nauwgezet op maat en met de meeste zorg uit te voeren. We hebben al jarenlange ervaring in het realiseren van bijgebouwen, poolhouses, tuinbergingen, garages, carports,… op maat van de klant. Er wordt rekening gehouden met de bestaande situatie, verhoudingen en u heeft keuze tussen verschillende houtsoorten, stijlen, afwerkingen,…

U kan hier onze verschillende projecten bekijken volledig op maat.


Schaaf-en zaagwerk

Al ons hout kan op maat gezaagd of geschaafd worden. Met onze CNC kunnen wij veel verschillende profielen frezen of maatwerk uitvoeren.


Uitgebreid wagenpark, betrouwbaar vakmanschap

De leverings- en plaatsingsdienst van Tuinhouthandel De Meyer Patrick bestaat uit 4 verschillende ploegen en is voorzien van het nodige materiaal: vijf vrachtwagens, waarvan 1 met kraan, bestelwagens, drie graafkranen, een knikmops, gemotoriseerde kruiwagens,… Zodra de vakmannen bij u aankomen, schieten ze uit de startblokken. Uw tuinberging of poort plaatsen, terras aanleggen, afsluiting plaatsen,… ? Ze doen het met vaste hand én oog voor detail, van afbraakwerken & grondwerken tot de afwerking van uw tuinhuis,carport,… . We zijn pas tevreden met een topresultaat. Uw tuin en/of project? Die zit veilig in onze handen.

Maak het uzelf gemakkelijk. Schakel onze leverings- en plaatsingsdienst in voor uw klussen.


Termijn

Elk product heeft specifieke levertermijnen. Voor wat betreft standaard-artikelen mag u rekenen, onder voorbehoud dat alles in voorraad is, dat u in diezelfde week reeds kan aangeleverd worden. Wij leveren meestal op vrijdag, wanneer u besteld heeft vóór woensdag. Zoniet, is de volgende vrijdag.

Bij maatwerk producten mag u rekenen op een 4-tal weken, project afhankelijk.

Voor het maatwerk-gamma dat door onze plaatsingsteams bij u worden geïnstalleerd, moet u rekening houden met een 8 à 13-tal weken na opmeting.

De specifieke levertijd zal u ten gepaste tijden worden meegedeeld.

Tarieven

De kostprijs voor de levering is afhankelijk van het aankoopbedrag en de regio. Het leveradres moet bereikbaar zijn met een vrachtwagen van 20 meter, die de goederen met een kraan lost na ontvangst van het resterend saldo. De vrachtwagen heeft een breedte van 4 meter nodig en kan enkel over een verharde ondergrond rijden/lossen. Opgepast voor septische putten, etc.

Plaatsing service

Tuinhout De Meyer heeft professionele plaatsingsteams in dienst die kunnen instaan voor de volledige montage van uw project. Voor meer informatie kunt u hier terecht.

Betalingsvoorwaarden

Wanneer u niet-stockartikelen of maatwerk/bewerkte artikelen bestelt, dient u slechts 30% op voorhand te betalen. Bij het plaatsen van de bestelling kan u ervoor kiezen onmiddellijk cash te betalen, via Bancontact of via overschrijving. Alle bestellingen worden pas vervolgt na ontvangst van het voorschot.

Indien cash bij levering, gelieve gepast geld te voorzien. Onze chauffeur beschikt niet over een mobiel Bancontact apparaat.

Bedraagt uw totale bestelling € 3.000 of meer, dan mogen wij geen cash geld ontvangen en zal u de betaling via overschrijving kunnen voldoen.
Betalingen via overschrijving verwachten wij vóór de levering. Hier vindt u onze rekeninginformatie.

Raadpleeg het leveringsschema met de bijhorende tarieven.

[layerslider id=”2″]