Technisch Advies

In onze uitgebreide toonzaal kunnen wij u bijstaan met het nodige technisch advies bij de keuze van verschillende materialen of ontwerpen.

Gelieve steeds een afspraak te maken indien u info wenst voor maatwerk of tuinbergingen, afsluitingen,… Voor het afhalen/info van materiaal kan u steeds langskomen tijdens onze kantooruren.

Maatwerk

Het is onze grootste wens om uw ontwerp nauwgezet op maat en met de meeste zorg uit te voeren. We hebben al jarenlange ervaring in het realiseren van bijgebouwen, poolhouses, tuinbergingen, garages, carports,… op maat van de klant. Er wordt rekening gehouden met de bestaande situatie, verhoudingen en u heeft keuze tussen verschillende houtsoorten, stijlen, afwerkingen,…

U kan hier onze verschillende projecten bekijken volledig op maat.

Schaaf-en zaagwerk

Naast onze standaard artikelen kunnen wij ook schaaf-en zaagwerk uitvoeren indien u op zoek bent naar een specifieke afmeting. Met onze 5-assige CNC machine kunnen wij veel verschillende profielen of constructies frezen.

Leverdienst

Uw bestelling is te groot om zelf op te halen? Dan kan u gebruik maken van onze leverdienst. Elk product heeft specifieke levertermijnen. Voor wat betreft standaard-artikelen mag u rekenen, onder voorbehoud dat alles in voorraad is, dat u in diezelfde week reeds kan aangeleverd worden. Wij leveren meestal op vrijdag, wanneer u besteld heeft vóór woensdag. Zoniet, wordt dit geleverd de volgende vrijdag.

Bij maatwerk producten mag u rekenen op een 4-tal weken, project afhankelijk.

Voor het maatwerk-gamma dat door onze plaatsingsteams bij u wordt geïnstalleerd, moet u rekening houden met een 10 à 15-tal weken na opmeting, afhankelijk van de periode.

De specifieke levertijd zal u ten gepaste tijden worden meegedeeld. 

Tarieven

De kostprijs voor de levering is afhankelijk van het aankoopbedrag en de regio. Het leveradres moet bereikbaar zijn met een vrachtwagen van 20 meter, die de goederen met een kraan lost na ontvangst van het resterend saldo. De vrachtwagen heeft een breedte van 4 meter nodig en kan enkel over een verharde ondergrond rijden/lossen. Opgepast voor septische putten, etc.

Plaatsing service

Tuinhout De Meyer heeft professionele plaatsingsteams in dienst die kunnen instaan voor de volledige montage van uw project. U kan meer informatie terugvinden over onze projecten bij Houtbouw De Meyer.

Betalingsvoorwaarden

Wanneer u niet-stockartikelen of maatwerk/bewerkte artikelen bestelt, dient u slechts 30% op voorhand te betalen. Bij het plaatsen van de bestelling kan u ervoor kiezen onmiddellijk cash te betalen, via Bancontact of via overschrijving. Alle bestellingen worden pas verwerkt na ontvangst van het voorschot.

Indien cash bij levering, gelieve gepast geld te voorzien. Onze chauffeur beschikt niet over een mobiel Bancontact apparaat.

Bedraagt uw totale bestelling € 3.000 of meer, dan mogen wij geen cash geld ontvangen en zal u de betaling via overschrijving kunnen voldoen.
Betalingen via overschrijving verwachten wij vóór de levering. Hier vindt u onze rekeninginformatie.

Raadpleeg het leveringsschema met de bijhorende tarieven.